ΝΤΥΣΕ το αυτοκίνητό σου


Ελάτε να σχεδιάσουμε, να εκτυπώσουμε και να καλύψουμε όλη ή μερική από την εξωτερική επιφάνεια του επαγγελματικού ή ιδιωτικού σας αυτοκινήτου, βαν, φορτηγού.

Διαφημίστε έξυπνα και χωρίς κόστος τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, ή απλά διαλέξτε ένα μοναδικό “look” για το ιδιωτικό σας όχημα.

Eκτυπώσεις οffset μικρού και μεγάλου τιράζ, με πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής και πιστοποίηση χρώματος σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στάνταρ. Άριστη ποιότητα εκτύπωσης με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό και πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής κατά ISO 2001. Κατασκευή μεγάλης γκάμας προϊόντων όπως:

φυλλάδια, fliers, αφίσες, ντοσιέ, φάκελα, επιστολόχαρτα, πολυσέλιδα έντυπα, καταλόγους, λογιστικά έντυπα, αυτοκόλλητες ετικέτες, συσκευασίες, βιβλία κ.α.

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις offset μας δίνουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε εκτυπώσεις μικρού τιράζ με ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας εκτύπωσης, αλλά πάντα με την τέλεια ποιότητα της εκτύπωσης offset, σε χαμηλό κόστος. Έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων με τα παραπάνω χαρακτηριστικά όπως τιμοκαταλόγους, κάρτες, αφίσες, fliers, προσκλήσεις, λαχνούς, εισιτήρια, ημερολόγια, αυτοκόλλητα κομμένα σε ότι σχήμα θέλετε εσείς, κ.α. Επίσης η ψηφιακή εκτύπωση offset εκτός από την μεγάλη ποικιλία χαρτιών που μπορεί να εκτυπώσει, μας δίνει την δυνατότητα να τυπώσουμε σε πλαστικά υλικά, διαφανεί αυτοκόλλητα κ.α.

Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων και πολύ μεγάλων διαστάσεων σε διάφορα υλικά όπως χαρτί, μουσαμά, αυτοκόλλητο βινύλιο, καμβά, δίχτυ, σημαιόπανο και πολλά άλλα. Δημιουργία τεράστιας γκάμας προϊόντων όπως κάλυψη οχημάτων, ταπετσαρίες, posters, κάλυψη βιτρίνας, σημαίες, εκτύπωση φωτογραφιών και έργων τέχνης σε καμβά, σκηνικά, πανό, banners, καρτολίνες για βιτρίνες, κάλυψη εκθεσιακών χώρων και περιπτέρων, κάλυψη κτιρίων και ότι άλλο φανταστείτε. Επίσης διαθέτουμε πολύ μεγάλη ποικιλία σε συστήματα προβολής και ανάρτησης των εκτυπώσεων όπως κορνίζες για posters, banner roll up, banner stand κ.α.

Ολοκληρώθηκε και η τελική φάση “μεταμόρφωσης” του σκάφους CODE ZERO σε vodafone code zero καθώς τώρα φέρουν τα χρώματα της vodafone και τα πανιά του σκάφους.


Η μετατροπή έγινε με την προσθήκη του χρώματος και του λογότυπου της χορηγού εταιρίας κινητής τηλεφωνίας με τη χρήση αυτοκόλλητων μεμβρανών ψηφιακής εκτύπωσης ειδικών χαρακτηριστικών ώστε να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα...News/Entries/2011/7/12_CODE_ZERO_-_Vodafone.html

copyright: Ο ΤΥΠΟΣ - Ε. & Δ. ΖΗΣΙΜΟΣ Ο.Ε. - ΧΙΟΣ

Το νέο look του D.Project 2 αποτελεί τη νέα μας δουλειά car wrapping (κάλυψης αυτοκινήτου με αυτοκόλλητες μεμβράνες). Το drift toy του Θοδωρή Γεώμελου απόκτησε μια δυναμική όψη που ελπίζουμε να φέρει τύχη και στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Δείτε περισσότερα...News/Entries/2011/8/23_D.Project_2_-_Thodoris_Geomelos.html

Ψηφιακές εκτυπώσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού.

Αυτοκόλλητες ταπετσαρίες με θέμα δικής σας επιλογής.
Εκτύπωση σε καμβά με τελάρο.
Διακόσμηση με αυτοκόλλητα σε κρεβάτια, ντουλάπες, γραφεία κ.α.PSEPHIAKES_EKTYPOSEIS_HOME_EDITION.html

BMW M3 POWER

Νέα δημιουργία από το τμήμα car wrapping της εταιρείας μας.

Ένα δυναμικό look για την νέα BMW M3 Power των 420ph.

Δείτε περισσότερα...News/Entries/2012/5/21_BMW_M3_POWER_CAR_WRAPPING.html

Mitsoubishi L200

Car Wrapping

H νέα μας δημιουργία με ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από τα συνηθισμένα.

Ολική κάλυψη με ματ μαύρη και ανθρακί αυτοκόλλητη μεμβράνη.

Δείτε περισσότερα...News/Entries/2012/6/9_Mitsubishi_L200_Car_Wrapping.html