Η εταιρεία "Ο ΤΥΠΟΣ - ΖΗΣΙΜΟΣ" Ε. & Δ. Ζήσιμος Ο.Ε., ακολουθεί μία παράδοση σχεδόν ενός αιώνα στην τυπογραφία, στη Χίο. Δημιουργός της ήταν ο Ευάγγελος Ζήσιμος τη δεκαετία του '50 και συνεχιστής της ο Κώστας Ζήσιμος. Από το 2001 "O TYΠΟΣ - ΖΗΣΙΜΟΣ" περνάει στα χέρια των αδελφών Bαγγέλη και Δημήτρη Ζήσιμου οι οποίοι με τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει από τις σπουδές τους στις εκτυπώσεις και την γραφιστική δίνουν μια νέα πνοή στην επιχείρηση.

Το 2006 η εταιρεία, μέσα από μία σημαντική συνεργασία με την εταιρεία “ΕΝΤΥΠΟ” και μετά από μία μεγάλη επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό, δημιουργεί τη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ Ε.Π.Ε.”, μία υπερσύγχρονη εκτυπωτική μονάδα, πιστοποιημένη με ISO 9001:2000, ικανή να παράγει μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων έντυπης επικοινωνίας.

Η εταιρεία “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ” αποτελεί την παραγωγική, εκτυπωτική μονάδα στην οποία εκτυπώνονται όλα τα προϊόντα μας. Είναι εξοπλισμένη με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό και λειτουργεί με μία πρωτοποριακή διαδικασία παραγωγής και ποιότητας πιστοποιημένη με ISO 2001.

Ψηφιακές εκτυπώσεις offset

Δυνατότητα εκτύπωσης από ένα έως απεριόριστο αριθμό έγχρωμων αντιτύπων με ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας.

Εκτύπωση σε μεγάλη γκάμα υλικών όπως χαρτί, αυτοκόλλητο, πλαστικό κ.α.

Δυνατότητα εκτύπωσης προσωποποιημένων εντύπων με την χρησιμοποίηση μεταβλητών δεδομένων.

Ψηφιακές εκτυπώσεις

μεγάλου σχήματος

Εκτύπωση σε υλικά πολύ μεγάλων διαστάσεων, μουσαμά, αυτοκόλλητα, χαρτί κ.α. για την κατασκευή γιγαντοαφίσων, banners, ταπετσαρίων αλλά και την κάλυψη οχημάτων.

Δυνατότητα πλαστικοποίησης καθώς και κοπής των αυτοκόλλητων υλικών από ψηφιακό cutter.

Εξοπλισμός

Εκτυπώσεις offset

Αναλογικές εκτυπώσεις offset με τα πλέον σύγχρονα εκτυπωτικά μηχανήματα. Δημιουργία εκτυπωτικών πλακών με CTP (Computer To Plate) και ψηφιακού δοκιμίου μέσω του KODAK MATCHPRINT Inkjet Proofing System.

copyright: Ο ΤΥΠΟΣ - Ε. & Δ. ΖΗΣΙΜΟΣ Ο.Ε. - ΧΙΟΣ